eliseahlgrenolsson

Alla inlägg den 25 februari 2012

Av Elise Ahlgren Olsson - 25 februari 2012 23:11

Hihi, är lite sådär väldigt trött, men jag vill inte sova. Jag vill lyssna på musik och dansa omkring i hela huset, sjungandes som en galning. Självklart kan jag inte göra det. Mina föräldrar och syskon har gått och lagt sig, så det får bli att sätta musik i öronen och lägga mig och läsa istället. Inte alls lika kuligt, men man får ju vara nöjd med det lilla. Saken är den att sen kommer jag tacka mig själv för att jag läste, jag låter mig själv sjunka in i bokens värld och glömma alla mina egna problem.


Ni som inte har anmält er till Veckans Blogg har inte missat chansen. Det avgörs imorgon, och vill du vara med och delta, bara skriv en kommentar till detta inlägg (För större chanser att vinna, gör som det står på inlägget) : http://eliseahlgrenolsson.bloggplatsen.se/2012/02/22/7392896-veckans-blogg-igen/



Så, nu ska jag ta och bortsa mina tänder, innan jag hoppar ner i sängen för att sjunka ner i Fyra dagar, fyra nätter. Godnatt, mina små   (Hihi, fattar ni? :3 ) Puss,     









Av Elise Ahlgren Olsson - 25 februari 2012 18:00

Jag fattar inte detta, jag är trött hela tiden. Eller nästan hela tiden. Ingenting funkar, jag har testat att gå ut och gå, fixa mig på morgonen, inte sova för länge, men inget hjälper... Har ni något tips på hur man kan bli piggare? Släng då gärna in en kommentar. Orkar verkligne inte med denna trötthet längre.


Igår gjorde gick jag och syster till biblioteket. Det tar ungefär 20 min dit och på hemvägen tog vi en omväg, så vi vart borta i lite mer än en timme. Vinden blåste storm, och vi höll på att blåsa bort. När vi vil kom dit så fanns inte boken jag skulle låna, så typiskt. Lånade en annan bok, som visar sig att vara väldigt bra. Ganska annorlunda, inte som en typisk bok. Den har lite inslag av "bilder". Alltså, inte barnboksbilder, utan mer fotolikt. Verklighetstroget, liksom.

(Ja, boken heter Fyra dagar, fyra nätter. Klicka på bilden för vidare information)

 


Idag har jag dock inte gjort så mycket. Suttit och läst mest hela tiden. Eftersom att boken är fylld med spellistor (Rogers spellista 1, Rogers spellista 2, osv) blev det omöjligt för mig att låta bli att göra de spellistorna på spotify. Jag tror att det förstärker känslan väldigt mycket när man läser. Man riktigt dras med i handling och sjunker in i deras värld. Som om man satt i baksätet på bilen genom hela resan. En sån känsla får man.

Är sjukt hungrig. Har inte ätit något idag. Var inte alls hungrig när vi skulle äta frukost, så jag drack bara en kopp med te. Sedan har jag läst, och helt glömt bort att känna hunger, gå på toaletten, prata eller röra mig. Har bara legat nerbäddad i sängen med boken. Är väldigt trött i ögonen nu, måste jag säga. Har läst mer än hälften, och kan knappt lägga den ifrån mig, helst skulle jag velat läsa klart hela nu, men jag inser själv att jag måste göra något annat också. Umgås lite med min familj, kanske.


Hoppas att ni har haft en dunderhonungsbra fredag och lördag (än så länge) Älskar er,   

Presentation


Cool brud på 16 vintrar. Thats all I have to say.

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Blogkeen

Blogkeen

eliseahlgrenolsson

Bloglovin


Ovido - Quiz & Flashcards