eliseahlgrenolsson

Alla inlägg den 14 februari 2012

Av Elise Ahlgren Olsson - 14 februari 2012 18:11

Lite dålig uppdatering här va? Men igår var jag inte inne på datorn alls när jag var hemma faktsikt. Efter skolan stack jag med Clara och Amanda till mossen och åkte skridskor. Sjukt kul. Sedan fick jag typ springa till bussen så jag kunde åka till dansen. Den var som vanligt underbar. Älskar verkligen dans. Sedan åkte jag hem till mamma, där jag knappt gjorde något alls. Vid nio/tio hoppade jag i sängs, dock var jag ändå sjukt trött i morse. Är verkligen sjukt less på att vara så trött hela tiden på morgonen. Jag får alltid stressa till bussen, och sedan är man helt speedad ett tag, tills man blir trött igen och nästan somnar på bussen. Men det är väl bara att bita ihop och försöka lägga sig ännu tidigare. 

Idag så var det sjukt ballt i skolan. Först hade vi musik, som, som vanligt, var sjukt kul. Jag spelar trummor, som är väldigt givande. Hade jag spelat keyboard eller gitarr hade jag inte lärt mig något eftersom att jag tyckar att det är sjukt lätt. Nu får jag jobba med att få in fillen på rätt ställen. (Typ kachong kaschong, som min musiklärare envisas med att kalla ett av fillen...) Efter musiken hade vi gympa, ganska tråkigt, men ändå helt okej. På 15 minuter bytade jag snabbt och och duschade för att sedan skynda mig till hemkunskapen. Vi gjorde fisk (som bara bestod av ben, i princip) Men hemkunskap är alltid kul, älskar att laga mat. Efter hemkunskapen hade vi lunch, men jag var inte hungrig så jag stannade kvar i en korridor utanför vårt klassrum. När några killar hade ätit klart frågade dom om jag ville vara med på snöbollskrig (Duuh, jag sa typ enbart ja för att det var balla killar. Hatade snöbollskrig... Ja, hatade) Jag både mulades och blev mulad, och när det var dags att gå in så var jag gaaaanska blöt om man säger så. Mitt smink hade runnit, tpy tre centimeter ner på kinderna, och mitt hår såg ut som om jag hade duschat det. Dock kröp hämnden i mina fingrar, och redan nästa rast (Som var typ.. Tio min) mulade jag ännu fler folk och fick ännu fler mulningar. Vi hade No som sista lektion (No suger, i alla fall när man har det med Dag. Urdålig vikarie) Efter skolan var jag fortfarande revanschsugen. Jag fick flera fullträffar (Kände att jag var väldigt duktig denna gång...) Och nu har jag ändrat uppfattning helt om snöbollskrig. I morgon blir det att ha vattenfast mascara och varma kläder!


När jag kom hem hade mamma fixat det myys, och när Sofie kom åt vi underbart god paj (Med ost, fetaos, oliver, tomater o.s.v) Jag fick ett par jättesöta "inneskor". De har typ moccasinsula, men ser ut som tjocka strumpor och är alldeles lurviga innuti. Sen fick jag choklad och lott också! (Y)


Nu ska jag typ... Duscha, läsa lite NO och sen sova, tror jag. Är så sjukt trött, och det vore inte fel att somna klockan åtta...


Massvis av Alla Hjärtans-dag kramar på er, puss   

Presentation


Cool brud på 16 vintrar. Thats all I have to say.

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Blogkeen

Blogkeen

eliseahlgrenolsson

Bloglovin


Ovido - Quiz & Flashcards