eliseahlgrenolsson

Alla inlägg den 18 februari 2012

Av Elise Ahlgren Olsson - 18 februari 2012 23:37

Nu är det bara att kommentera om ni vill vara med och delta i Veckans blogg. Om man kommenterar detta inlägg med typ "Jag är med", eller något sådant, så har man chans att vinna länkning, att jag följer vinnarens blogg via Bloglovin och kommenterar vinnarbloggen minst en gång per dag. 


Denna tävling avslutas antingen söndagkväll (I morgon) eller måndagkväll. Det beror på hur många som visar intresse. 


Ha det bra,   

Av Elise Ahlgren Olsson - 18 februari 2012 19:27

Idag har jag varit megaduktig och städat mitt rum. Jag har damtorkat och möblerat om i en hylla, sen har jag damsugat och bäddat rent i min säng. Detta är väldigt olikt mig att göra självmant, egentligen så hatar jag att städa, men jag fick något ryck idag. Så snart är jag välförtjänt en skön kväll i soffan med godis och popcorn känner jag. (a'


Har snart lärt mig Hallelujah på piano, riktigt roligt att spela den faktiskt. Ihhhh. Imorgon ska jag nog inte hitta på något speciellt, en slappedag antagligen. Kanske går ut och går om det inte är dåligt väder, annars kommer jag nog kolla på lite filmer (Skräck eller Harry Potter ^^') Kanske läser lite. Lånade en bok på biblioteket igår som verkar sjukt bra, den heter Fallen Ängel. Har bara läst typ två kapitel, och hittills verkar den falla mig helt i smak. Någon som läst den?


Nu ska jag plonka lite till på pianot innan jag går ner och kollar på melodifestivalen. Kraaam,   

Av Elise Ahlgren Olsson - 18 februari 2012 13:50

 

Sitter och lyssnar på The Fray, tänker en massa och har gjort en ny header. Ganska tråkig blev den, men jag orkade inte ha kvar den andra. Snart ska jag byta om från den extremt sköna pjamaströjan till något vettigare. Kanske ett par übersköna tights och en stickad tröja. Låter lockande. Ska också sätta mig vid mitt lilla keyboard och fortsätta att lära mig One thing. Ha det,   

Av Elise Ahlgren Olsson - 18 februari 2012 09:58

Hallå i lingonskogen. Har insett att jag har lov nu, och alltså ska jag blogga mera! :D

Tänkte också börja med veckans blogg (Antagligen) I så fall kommer jag ha det varje lördag. För att bli veckans blogg kan man kommentera ett inlägg som jag gör på söndagen (Det kommer stå typ "Den som vill bli veckans blogg kommenterar detta inlägg") och sedan blogga helt enkelt. Den som har bloggat bäst (Behöver inte vara mest) "vinner". Då kommer jag följa bloggen via Bloglovin, kommer kommentera bloggen typ varje dag i en vecka och skriver en liten text om personen/bloggen (Oavsett om jag känner vinnaren eller inte). Tänkte att det blir lite kul sådär... Kanske... Vi får se om någon är intresserad. 


Idag ska jag inte göra så mycket. Kanske lära mig One Thing eller What Makes You Beautiful på piano, eller baka. Ja, baka hade varit mysigt. En god kladdkaka... Usch, vad jag blev sugen nu... Har ju lov denna veckan, så det kommer bli en massa kul. Rebecka kommer nog hit och sover här, har saknat våra sovaöver-kvällar/nätter. Har saknat henne över huvud taget. 


Nu ska jag gå och äta frulle, hörs senare. Puss,    (Ni kan ju kommentera om veckans blogg låter bra? :]) 

Presentation


Cool brud på 16 vintrar. Thats all I have to say.

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Blogkeen

Blogkeen

eliseahlgrenolsson

Bloglovin


Ovido - Quiz & Flashcards