eliseahlgrenolsson

Alla inlägg den 15 februari 2012

Av Elise Ahlgren Olsson - 15 februari 2012 21:38

Prov. No-prov. Optik. Ögat. Döda mig. 

Idag har jag försökt ägna mig åt att sistaminutenplugga till ett NO-prov vi har imorgon. Dock har det inte gått så bra, och jag känner mig sjukt osäker. Mamma säger att jag kan det, men jag tror henne inte. Det är säkert sånt typisk mammasak att säga det. Jag kommer hata mig själv i all evighet om jag får mindre än hälften rätt på provet. Dock kommer jag definitivt inte bli nöjd om jag får hälften rätt. Jag skulle ig blivit nöjd med typ.. Tre fel. Men så är det om man sätter press på sig själv. 


Imorgon ska vi ha filmkväll med klassen. Jag är med i gruppen som ska baka pizza, så efter skolan blir det att gå till hemkunskapssalen och baka pizza deg och så. Sen blir det att gå hem till pappa (är hos mamma) tills det är dags att möta Sanna och Albana. Vi ska gå tillsammans till skolan sen, där vi äter pizza och tittar på film. Kommer bli myys.

Har även bestämt mig för att försöka göra en sak som jag inte kommer våga göra. Det är ett litet 'mission impossible' och sen kommer det bli 'mission failed'. Jotack, jag är väldans trött.


Tänkte klaga lite på dåliga vikarier. Jo, om man har vikarie så vill man ha en bra sån. Får man inte det så lär man sig ingeting. Sen kommer det ämnet vara superviktigt längre fram och synas i betygen och sånt, så har det gått dåligt bara för att man har en dålig vikarie. DISS PÅ DÅLIGA VIKARIER.


Nu ska jag hoppa till sängs. Kindkyss,  

Presentation


Cool brud på 16 vintrar. Thats all I have to say.

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Blogkeen

Blogkeen

eliseahlgrenolsson

Bloglovin


Ovido - Quiz & Flashcards