eliseahlgrenolsson

Alla inlägg under juli 2012

Av Elise Ahlgren Olsson - 16 juli 2012 18:57

     


Nej, det är inte klart än. Ja, det är oranget. Nej, det kommer inte vara oranget sen. Ja, det kommer vara blondbrunt (förhoppningsvis).

Av Elise Ahlgren Olsson - 16 juli 2012 18:10

Hur kunde jag låta mamma få med mig på att cykla till stadsbiblioteket? I alla fall, vi började cykla, det var skinande sol. När vi hade kommit halvvägs så började det spöregna. Smarta som vi var gick vi under ett träd, tills det började regna där med. Som tur var så bor min mormor och morfar inte långt därifrån, så vi trampade på i ösregnet tills vi kom fram till dom. Såklart var dom inte hemma, men mamma hade nyckel. Fram med mormors hårfön och torka kläderna (hihi, ibland är lilla mamma smart) Efter ett tag cyklade vi vidare. När vi var klara och hade fikat och så, så orkade vi inte cykla hem (mamma tyckte att det såg ut som om det skulle börja regna igen) så vi ringde patrik så att han fick hämta oss... (Superduperfin tröja jag fått av clara)

   

Av Elise Ahlgren Olsson - 15 juli 2012 17:49

Kommer snart komma massa bilder från thailand. Hihi. Och en ny cover. Och kanske en ny låt. Vet inte om jag orkar spela in den. Blö på er.

Av Elise Ahlgren Olsson - 15 juli 2012 15:48

alkshjdgashdg, jag är trött. Ska snart färga håret. Höll på att frysa ihjäl innan. Mamma tvingade med mig til källby. Sen började det regna. Min syster övningskörde. Har köpt ljusa slingor. Ska slinga. När jag orkar förstås. Typ imorgon. Nu orkar jag inte skriva mer (en lättnad för er) 

Av Elise Ahlgren Olsson - 14 juli 2012 23:09

Usch, det har åskat nästan hela dagen idag. Inte för att jag inte gillar åska, det kan alltid vara mysigt, men det ska alltid regna också, och regn är inget sommarväder. 


Mina föräldrar är inte riktigt friska. Helt plötsligt fick min mamma för sig att hon och patrik (min bonuspappa) skulle lyfta ut mig i trädgården mitt i regnet. Ja, så där stod jag, i sovkläder och med alldeles rufsigt hår. Bara för att vara irriterande så gjorde jag mig så blöd som möjligt också (ställde mig där vattnet forsade från ett parasoll, det blev skitkallt) 

Somnade precis i min lillasysters koja, vilket hon tyckte var toppen. Hon vägrar nästan släppa mig nu, när jag har varit borta så länge. Hon höll ett hårt tag om min arm när hon somnade. Alldeles för söt är hon.


Nu ska jag faktiskt sova, är superdupermega trött utan att jag har en aning om varför. Puss

Av Elise Ahlgren Olsson - 13 juli 2012 14:10

Kom på att det är fedagen den 13:e idag. Hihi. (Hur gick det med din garderob? Oj, hoppsan, det hade jag glömt...)

 

Av Elise Ahlgren Olsson - 13 juli 2012 12:15

Skulle egentligen följt med mamma till hennes jobb idag (jag vet, det låter skittråkigt, men jag brukar alltid baka och sånt där) men istället stannar jag hemma och städar. Ska göra mitt rum superduperfint. Rensa i garderoben och lådor och sånt (kanske lådorna....) Hihi, kommer INTE orkar alls länge, för det är sååååååå tråkigt. Måste dock göras. 


Kindkyss

Av Elise Ahlgren Olsson - 12 juli 2012 19:14

Åh, jag är inte riktigt som alla andra känner jag. Faktum är att jag är väldigt konstig. Nu vet ni det. 


En lite sådär ny tröja, också från Thailandia. (Det står "Problem." längst ner, bara så att ni vet alltså. *Låtsas som om ni kommer bry er jättemycket, för det gör ni, 'aight?*)

     

Presentation


Cool brud på 16 vintrar. Thats all I have to say.

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Blogkeen

Blogkeen

eliseahlgrenolsson

Bloglovin


Ovido - Quiz & Flashcards