eliseahlgrenolsson

Direktlänk till inlägg 14 december 2013

I tried to be perfect but nothing was worth it, I don't believe it makes me real

Av Elise Ahlgren Olsson - 14 december 2013 12:29

Vet inte om alla mina läsare har följt min blogg länge, eller om det är många nya. Anyways, jag tänkte att ni skulle få lära känna mig lite bättre (i brist på annat att skriva. Mitt liv är lite kaos just nu). 


- Jag föddes den 6:e januari 1998, alltså fyller jag snart 16. Oj vad jag taggar!


- Jag har svårt att lite på folk


- När jag gillar någon och den gillar mig tillbaka brukar det oftast sluta med att jag drar mig undan, dels för att jag är rädd för att bli sårad, dels för att jag är rädd att såra. Jag vågar liksom inte riktigt släppa folk så nära inpå


- Mina föräldrar är skilda och har varit det sen jag var 1-2 år. Vissa gånger känns det som om det var på grund av mig att de skilde sig. Trots att det är jobbigt att flytta omkring skulle jag inte vilja ha det på något annat sätt, nu har jag fått massa underbara syskon och extraföräldrar och allt sånt därnt. 


- Jag har väldigt udda musiksmak. För ett tag sedan lyssnade jag bara på metal, hardcore, punkrock och sånt därnt nivet. Sen efter konfan började jag lyssna mycket mer på Håkan Hellström, År&Dar, Emil Jensen- lite mer singer/songwriter, indiepop, folkrock. Denna veckan snöade jag in på den tidigare musiken igen, åh, älskar det verkligen. Feels över hela kroppen. Här är mina två favvislistor på spotify- en av den tidigare sorten och en av den senare


- För typ två år sen var jag inne i ett självskadebeteende. Jag trodde att det helt hade försvunnit men insåg detta halvåret att så var det inte. Ibland trillar jag dit igen, av olika anledningar. 


- Jag har alltid gillat att testa nya grejer med mitt utseende, typ färga håret och byta klädstil sådär jätteofta. Jag tror att det kan ha att göra med att jag försöker hitta mig själv. Liksom vem är jag egentligen? För några mpnader sen trodde jag att jag visste, men nu har jag blivit osäker igen. Hur vet man? 


- Jag har ganska lätt för att få crushes på killar, men väldigt svårt att bli kär. Jag har nog varit kär en gång i mitt liv, men gillat oändligt många olika. 


- Jag tycker att tjejer är väldigt svåra. Liksom i ena stunden är man kompisar, och sen så är man inte det. Det är så sjukt mycket skitsnack och grejs. Jag längtar verkligen tills det slutar, för nu går det mig över huudet och jag känner mig sjukt lost. Vem kan man lita på? 


- Min största rädsla har länge varit att jag ska tappa bort mig själv, vilket jag delvis har gjort nu. Jag känner mig så lost, vet knappt vad som är upp och ner eller bak och fram. Jag vet inte hur jag ska hantera detta, känner mig bara totalt misslyckad och oälskad och sånt. 


- Jag hittar väldigt lätt problem och brister med mig själv. Nu är jag inne i en hata-min-kropp-fas. Tränar och gör allt för att den ska bli fin, men blir inte nöjd. 


- Jag är väldigt kreativ.


- Jag är omtänksam.


- Jag gråter väldigt lätt. Till filmer, musik, ja till i princip vad som helst. 


- Jag tror att jag gillar någon just nu, vilket skrämmer mig så sjukt mycket. Jag vet inte hur jag ska hantera det. 


- Springa är min absoluta träningsfavorit. Älskar att känna hur benen flyger fram över marken och känna hur jobbigt det är och pusha sig själv. 


- Jag har dansat i fem år. Innan dess spelade jag fotboll i sex år.


- Jag har gjort så himla många felsteg i mitt liv, jag ångrar mycket men skulle inte vilja göra det ogjort.


- Jag faller inte alls lätt för grupptryck, är bra på att stå på mig själv.


- Jag hatar att förlora en argumentation och är väldigt envis.


- När jag blir äldre vill jag resa jättemycket och gärna vara voluntärarbetare.


- Många av mina kompisar är väldigt dömande, och jag bryr mig väldigt mycket om vad folk runt omkring mig tycker, därför brukar jag inte berätta så mycket för så många.


- Jag älskar när killar growlar. Gör dom det smälter jag direkt.


- Jag har ganska udda killsmak.


- Musikaliska killar är mums.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elise Ahlgren Olsson - 16 mars 2014 18:30


Alltså, allt känns typ bra just nu. Vet inte varför, hur, eller om det kommer vara länge, men everything feels awesome. Imorgon har jag mitt första np, svenska läsförståelse. Ganska easypeasy, men ändå lite nervöst. Börjar en hel timme tidigare och s...

Av Elise Ahlgren Olsson - 25 februari 2014 23:00


S'att när klockan var typ tjugo i elva och jag egentligen borde göra klart en matteredovisning började jag städa. Det var ju duktigt, kan man tänka, men lite korkat. Nu är jag uppe i varv, orkar fortfarande inte göra matteredovisningen klart och bord...

Av Elise Ahlgren Olsson - 23 februari 2014 22:12


Söndagkväll. Ingen ångest. Ingen åh-det-är-måndag-imorgon-dvs-skola-jag-villdö-ångest. Det är så himla skönt. Ska ha någon form av temavecka denna veckan (dock bara på svenska, so, no och engelsklektioner) där vi ska skriva ett arbete som ska förbätt...

Av Elise Ahlgren Olsson - 23 februari 2014 11:22

Hur kan man vakna på en söndag och vara genuint glad? Det var, är, jag i alla fall. Skönt! Vaknade för kanske 20 minuter sen, kollade runt lite på weheartit och hittade några fina pics, lite inspo sådär en söndag.        Idag ska jag ju till min pa...

Presentation


Cool brud på 16 vintrar. Thats all I have to say.

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Blogkeen

Blogkeen

eliseahlgrenolsson

Bloglovin


Ovido - Quiz & Flashcards